FORÅRETS MENUER

2018_05_14_skammeritz_græm_CHRB_26034_WEB.jpg

Følgende er vores bud på 3 af forårets menuer: En 3 retters menu, en buffet samt en tapas menu. Husk, at vi normalvis skræddersyer vores menuer ud fra dine ønsker til råvarer, budget, tema m.v. 

Menuerne udarbejder vi med omtanke for dyr og grønt - hvis disse er vokset op under gode betingelser, er smagen ligeledes derefter. Derfor har vi fokus på økologi og sæsonens friske grøntsager.

Priserne er gældende ved bestilling af min. 15 cv.
Menuerne kan leveres direkte til servering, eller de kan bestilles i tilknytning til et  'privat dining koncept', hvor der kommer en kok og evt. serveringspersonale med på dagen til afviklingen af dit selskab.  


3 retters menu

- á 335 kr. pr. cv. -

Smørristet torsk, cremet hummerbisque, karamelliserede hasselnødder & jordskokker royal
2 slags brød & brunet smør

 Variation af dansk kalv, puréret græskar med brunet smør, presset vinterkål, glacerede skorzonerrødder & kalvesky

 Pære Belle Helene; syltet pære, vaniljeis & cremet lun chokoladesauce


Tapas menu

- 6 serveringer á 365 kr. pr. cv. -

Rimmet laks med små agurkekugler, dild & syltede grønne tomater

Rilette af torsk rørt med grov sennep, puffet svær, mayo på anjoser & røg

Brandade med kartoffel &  klipfisk, tatar dressing, æbler, peberrod & grillet citron

Øko gris med asiatiske toner, forårsløg & karamelliseret kartoffel

Konfiteret and glaceret med appelsin, brændt hvidløg & Vesterhavsost

Danske oste, brød, knækbrød, og syltet vinter på glas

Skovlund is i patent glas, kirsebær, amaretto, brændte mandler & timian

2 slags brød & brunet smør


Buffet

- á 375 kr. pr. cv. -

Gravad torsk, rygeost, variation over græskar & puffet skind

Røget tatar af hellefisk, æble, salturt, fed creme fraiche & brunet smør

Konfiteret Rokkedahl frilandskylling som rilette med briochebrød & Vesterhavsost

Variation over jordskokker; friteret, puré & royal serveret med dansk kalv, rosmarin & rosenkålsblade

Braiseret spidsbryst serveret med grove urter og pommes rissoles, hakket persille & masser af citron

Vintersalat med masser af kål, nødder, gode olier ledsaget smukt af balsamico honning reduktion

Terrin af langtidsbagte tomater, spinat presset i svinenet & anrettet i ragout på svampe & fløde

2 slags brød & brunet smør

Skovlund is serveret i patent glas, mazarin med æble & kanelsukker

Trifli med blommer i madeira, double cream & vanilje